Om oss
K-Bemanning är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän. Vi har bemannade kontor i Gislaved, Värnamo och Jönköping. K-Bemanning har 20 års erfarenhet av bemanning, rekrytering och hyrrekrytering. Vi tillhandahåller även truckutbildning, traversutbildning, liftutbildning och utbildning inom mätteknik/ritningsläsning. Vi är givetvis ett auktoriserat bemanningsföretag och har även en R-licens. Det innebär att vi är ett rekommenderat företag som aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom vår organisation.

Om företaget
Ett framgångsrikt företag i GGVV regionen.
Arbetar med formsprutning men även formblåsning och formgjutning.

Dina arbetsuppgifter
Som ställare krävs det att du har erfarenhet av att ställa, rigga och sätta igång företagets högteknologiska formsprutor och formblåsningsmaskiner. Fördelaktigt om du har tidigare kunskaper om robotar och är tekniskt lagd.

Tjänsten är en rekrytering, vilket innebär att K-Bemanning sköter hela processen fram tills kund valt vem de vill gå vidare med, därefter blir man anställd på företaget.

Arbetstiderna är dag, kväll eller natt.

Din profil
Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse och tidigare har jobbat som ställare inom plastbranschen.
Du bör va flexibel och självgående med ett gott ordningssinne, meriterande om du har kunskap inom hydraulik och pneumatik.

Urval sker löpande