Om oss
K-Bemanning är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän. Vi har bemannade kontor i Gislaved, Värnamo och Jönköping. K-Bemanning har 20 års erfarenhet av bemanning, rekrytering och hyrrekrytering. Vi tillhandahåller även truckutbildning, traversutbildning, liftutbildning och utbildning inom mätteknik/ritningsläsning. Vi är givetvis ett auktoriserat bemanningsföretag och har även en R-licens. Det innebär att vi är ett rekommenderat företag som aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom vår organisation.

Om företaget
Ett familjeägt företag med snart 80 år i branschen där strukturen är viktigt för att kunna hantera en verksamhet där många olika faktorer påverkar. De vill att man jobbar med teamwork och bibehåller en atmosfär av glädje, hänsyn, engagemang och hjälpsamhet. Företagskulturen är viktig och man vill att arbetsplatsen ska präglas av trivsel, innovation och lust att lösa uppgifterna. Anläggning är ytterst automatiserad och de är stolta över sin ordning och reda.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker operatörer till ständig dag, ständig eftermiddag/kväll och ständig natt.

Arbetsuppgifterna består av att hantera CNC maskiner och kontrollera artiklar. Byte av skär och ibland verktyg ingår som operatör. Kontrollmätning är också en stor del av arbetsuppgifterna.
Det är viktigt att du kan förstå och tyda instruktioner och ritningar. Anläggningens utrustning kännetecknas av Mazak maskiner, Fanuc robotar och Mitutoyo mätutrustning.

Din profil
Vi ser gärna att du har utbildning och/eller några års erfarenhet av industri där du fått arbeta med högteknologiska maskiner och alltid strävat efter bästa resultat av ditt arbete. Vi utgår mycket från dina personliga egenskaper för att du ska trivas och fungera i gruppen. Notera gärna i din ansökan om det är något speciellt skift du söker.

Urval sker löpande så ansök snarast