Om oss
K-Bemanning är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän. Vi har bemannade kontor i Gislaved, Värnamo och Jönköping. K-Bemanning har 20 års erfarenhet av bemanning, rekrytering och hyrrekrytering. Vi tillhandahåller även truckutbildning, traversutbildning och utbildning inom mätteknik/ritningsläsning. Vi är givetvis ett auktoriserat bemanningsföretag och har även en R-licens. Det innebär att vi är ett rekommenderat företag som aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom vår organisation

Om företaget
Företaget är beläget i Bredaryd och är en komplett samarbetspartner inom plåtbearbetning med laserskärning, bearbetning, kantpressning och svetsning.

Dina arbetsuppgifter
Manuell svetsning där du svetsar med metoderna MIG, MAG och TIG. Det finns även svetsrobotar på avdelningen där man vid behov kan få hjälpa till.

Din profil
Du som söker tjänsten bör vara en erfaren svetsare med några års arbetslivserfarenhet. Har du arbetat med licenssvetsning tidigare är det meriterande. Arbetet kräver en god fysik, noggrannhet och vana av ritningsläsning. Du behärskar svenska i tal och skrift och trivs att arbeta både i grupp och enskilt.

Tjänsten är en hyrrekrytering där du till en början får en anställning via K-Bemanning och sedan erbjuds en anställning på företaget.
Välkommen in med din ansökan!