Om oss
K-Bemanning är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän. Vi har bemannade kontor i Gislaved, Värnamo och Jönköping. K-Bemanning har 20 års erfarenhet av bemanning, rekrytering och hyrrekrytering. Vi tillhandahåller även truckutbildning, traversutbildning och utbildning inom mätteknik/ritningsläsning. Vi är givetvis ett auktoriserat bemanningsföretag och har även en R-licens. Det innebär att vi är ett rekommenderat företag som aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom vår organisation

Om företaget
Företaget är beläget i Bredaryd och är en komplett samarbetspartner inom plåtbearbetning med laserskärning, bearbetning, kantpressning och svetsning.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med plåtbearbetning och framför allt kantpressning och bockning efter ritning. Har du erfarenhet av programmering och ställ av kantpressar finns det möjlighet att arbeta även med detta.
Arbetet är förlagt till tvåskift med fasta skift. Tjänsten är en hyrrekrytering där tanken är en fast anställning på företaget.

Din profil
Vi ser helst att du arbetat med kantbockningsmaskiner tidigare och att du är bekväm med ritningsläsning. Andra viktiga egenskaper är noggrannhet, kvalitetsmedvetenhet och vana av industriell produktion. Dina personliga egenskaper väger också tungt som exempelvis samarbetsförmåga, initiativförmåga och positiv inställning. Svenska i tal och skrift är viktigt och har du truckkort är det ett plus.

Välkommen in med din ansökan!