Om oss

K-Bemanning är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän. Vi har bemannade kontor i Gislaved, Värnamo och Jönköping. K-Bemanning har 20 års erfarenhet av bemanning, rekrytering och hyrrekrytering. Vi tillhandahåller även truckutbildning, traversutbildning, liftutbildning och utbildning inom mätteknik/ritningsläsning. Vi är givetvis ett auktoriserat bemanningsföretag och har även en R-licens. Det innebär att vi är ett rekommenderat företag som aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom vår organisation.

Om företaget

Grafitens och kompositens användningsområden blir ständigt fler och mer komplexa på samma sätt har företaget i stadig takt ökat sin kompetens, skaffat sig erfarenhet och vuxit starka.
Företaget har funnits sedan 1981 och är i dag marknadsledande i Norden och Baltikum och på god väg in i nya länder.
Har i dag ca. 40 anställda vid huvudkontor och produktionsenhet i Jönköping, övriga försäljningskontor finns i Stockholm och Varberg.

Produktområden är grafit och tekniskt kol för elektriska, metallurgiska, kemiska och mekaniska applikationer, natur/syntetiskt grafitpulver, elektrodmaterial, förbrukningsmaterial, reservdelar samt tillbehör för gnistbearbetning (EDM), fiber- och processmaterial för kompositområdet samt vissa malmer och metaller.
De har även en ugnsavdelning som utför service, underhåll, temperaturmätningar samt?ugnsoptimeringar av samtliga på marknaden förekommande vakuumugnar.
För att garantera en effektiv produktion använder vi oss av den senaste tekniken inom CAD/CAM. ?Vi ritar allt i 3D med hjälp av Solidworks och vi använder EdgeCam för CAM-beredning.

Kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 / 14001 och blev därmed första företaget i branschen med både ISO 9001 och ISO 14001.

Dina arbetsuppgifter

Om rollen:

Som CNC Ställare kommer du att spela en nyckelroll i vår produktion. Du kommer att arbeta med avancerade CNC-maskiner och säkerställa att våra produkter tillverkas med högsta precision och kvalitet. Rollen innebär både operativt arbete och programmering av maskinerna.

Arbetsuppgifter:

-Ställa, programmera och köra CNC-maskiner
-Utföra kvalitetskontroller och säkerställa att produkterna uppfyller våra höga krav
-Förebyggande och avhjälpande underhåll av maskiner och utrustning
-Samarbeta med produktionsledare och tekniker för att optimera produktionsprocessen
-Bidra till en säker och effektiv arbetsmiljö


Din profil

Kvalifikationer:

-Minst 3 års erfarenhet av att ställa och programmera CNC-maskiner
-Erfarenhet av att arbeta med grafit eller andra kolbaserade material är meriterande
-Goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik
-Förmåga att arbeta självständigt såväl som i team
-Teknisk utbildning inom CNC eller motsvarande arbetslivserfarenhet
-Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Välkommen med din ansökan
Urval sker löpande