Om oss
K-Bemanning är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän. Vi har bemannade kontor i Gislaved, Värnamo och Jönköping. K-Bemanning har 20 års erfarenhet av bemanning, rekrytering och hyrrekrytering. Vi tillhandahåller även truckutbildning, traversutbildning och utbildning inom mätteknik/ritningsläsning. Vi är givetvis ett auktoriserat bemanningsföretag och har även en R-licens. Det innebär att vi är ett rekommenderat företag som aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom vår organisation.

Om företaget
Det är flera framgångsrika bolag i Koncernen med olika inriktningar, företaget i Skillingaryd har inriktning mot lastbilar, entreprenadmaskiner och kullager.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en erfaren och engagerad maskinoperatör för att bli en del av vårt team. I denna roll kommer du att vara ansvarig för drift och övervakning av manuella tekniska maskiner under dagtidsskift, (kan komma att bli skiftgång). Din huvudsakliga uppgift kommer att vara att säkerställa effektiv och säker drift av maskiner för att upprätthålla hög produktkvalitet och produktivitet.

-Utföra inställningar och justeringar enligt specifikationer för att säkerställa korrekt funktion.
-Identifiera och åtgärda mindre driftstörningar och avvikelser.
-Arbeta enligt företagets säkerhets- och kvalitetsföreskrifter.
-Samarbeta med andra teammedlemmar för att säkerställa smidig produktionsflöde.

Din profil
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta som maskinoperatör av manuella maskiner, företrädesvis inom träbearbetning.
God teknisk förståelse och förmåga att utföra enklare underhållsåtgärder.
Förmåga att läsa och förstå ritningar och tekniska specifikationer.
Grundläggande kunskaper om säkerhetsföreskrifter och förmåga att arbeta säkert.
Teamspelare med god kommunikationsförmåga.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan snarast.