Om oss
K-Bemanning är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän. Vi har bemannade kontor i Gislaved, Värnamo och Jönköping. K-Bemanning har 20 års erfarenhet av bemanning, rekrytering och hyrrekrytering. Vi tillhandahåller även truckutbildning, traversutbildning och utbildning inom mätteknik/ritningsläsning. Vi är givetvis ett auktoriserat bemanningsföretag och har även en R-licens. Det innebär att vi är ett rekommenderat företag som aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom vår organisation.

Om företaget
Nu söker flera av K-Bemannings kunder i Värnamo, Hillerstorp, Gnosjö och Gislaved lagerpersonal. Mer information ges vid intervju.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna varierar mellan de olika arbetsplatserna. Orderplock, lagerhållning, packning mm. Arbetstider är mestadels dagtid men skiftgång kan förekomma. Längd på uppdrag är löpande med förhoppning om anställning på företaget men även sommarvikariat finns för den som är ute efter det.

Din profil
Vi ser gärna att du som söker har god truckvana och gärna har några års erfarenhet av lagerarbete. Har du jobbat i något affärssystem tidigare är det ett stort plus. Körkort är en merit men inget krav.
Vi ser fram emot din ansökan.

Urval sker löpande