Om oss
K-Bemanning är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän. Vi har bemannade kontor i Gislaved, Värnamo och Jönköping. K-Bemanning har 20 års erfarenhet av bemanning, rekrytering och hyrrekrytering. Vi tillhandahåller även truckutbildning, traversutbildning, liftutbildning och utbildning inom mätteknik/ritningsläsning. Vi är givetvis ett auktoriserat bemanningsföretag och har även en R-licens. Det innebär att vi är ett rekommenderat företag som aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom vår organisation.

Om företaget
Företaget fokuserar på extrudering, montering och packning av produkter för industri och medical användning.

De ingår i en koncern bestående av fyra produktionsenheter med olika produktionsfokus.
I koncernen arbetar de tillsammans med utveckling av nya produkter och produktionssätt och tar på så sätt del av varandras erfarenheter.

Privatägda till 100%

Dina arbetsuppgifter
Som ställare inom extrudering kommer du först och främst ställa maskinerna för nya körningar men även va med och planera, effektivisera och optimera produktionen.

Din profil
Vi vill att du har en bakgrund inom plastindustri och har erfarenhet av att ställa och optimera plastmaskiner, gärna extruderingsmaskiner. Du bör ha ett tekniskt intresse och en vilja att lära. Tjänsten är dagtid.