Om oss

KB I C

Välkommen till K-Bemanning

Vi är ett expansivt företag och tillsammans har vi erfarenheter från olika yrkesområden. Företaget startade 2004 och har etablerade kontor i Gislaved, Värnamo och Jönköping.

K-Bemannings affärsidé är att lokalt lösa företags bemanningsbehov genom att hyra ut och rekrytera erfaren och kompetent personal till vår målgrupp. Detta åstadkommer vi genom att sätta våra kunder och vår personal i fokus. Genom nära kontakt och kännedom om kundens behov och individens styrkor skapas en god relation för alla parters långsiktiga utveckling.

Vi på K-Bemanning vill alltid ha en öppen och tydlig kommunikation med dig som kund för att upprätthålla en god och långsiktig relation. Som kund hos oss placeras Ni alltid i främsta rummet oavsett stort eller litet uppdrag.

K-Bemanning är ett R-Licensierat företag, läs mer om vad det innebär på R-licens: Etisk kvalitetsmärkning för rekommenderade företag (rlicens.se)  eller R-licens: Film (rlicens.se)

Vi är även ett Auktoriserat Bemanningsföretag Auktorisationen är Kompetensföretagens kvalitetsstämpel som säkerställer att du som medlem arbetar seriöst och uppfyller våra höga krav. Auktorisationen innebär också en trygghet för kunder och medarbetare.

Rectangle 11 6