Truckutbildning

Elevate Gadkopqbtfo Unsplash

Lager och logistik

Ett av K-Bemannings specialområden är att hyra ut truckförare, lager- och terminalarbetare. Vi har mer än 11 års erfarenhet av att hyra ut kompetent lagerpersonal till våra kunder. Vi hjälper er med inhyrning, rekrytering och utbildning. Kontakta vår specialist på området, Anders Åhsberg. Han har mer än 25 års erfarenhet av lager, logistik, transporter och produktion. Som kund kan du även använda Anders gedigna erfarenhet av att utveckla och förbättra din logistik- och lagersituation. Vi kan skräddarsy en utbildning som passar just dig och din personal.

 

K Bem1

TRUCKUTBILDNING

Anders Åhsberg är certifierad och godkänd utbildare genom TYA. Anders har dessutom 25 års samlad erfarenhet från logistik- och lagerhantering vilket borgar för en gedigen utbildning för Din personal. Vi följer utbildningsplan TLP 10 från ledstaplare till motvikt (A+B) upp till 10 ton. Utbildningen genomförs hos K-Bemanning i Gislaved men det finns även möjlighet att förlägga den på plats hos Er. Vi kan skräddarsy utbildningen så att den passar just Dig och Din personal t.ex. genom halv- eller heldagskurser. Det kan även förekomma vissa teoretiska hemmastudier.

Efter genomförd och godkänd utbildning uppfyller Din personal kraven enligt arbetsmiljölagen och arbetsmiljöverkets föreskrifter om användning av truckar. Du erhåller även ett truckkort och intyg från TYA .

BOKNING AV TRUCKUTBILDNING A OCH B

Bra att veta:

  • Samtliga truckutbildningar äger rum i Gislaved på Weland Industricentrum.
  • Truckutbildningen pågår 1 ½ dag, alltid på tisdagar och onsdagar.
  • Er personal bör ha oömma kläder samt skyddskor på sig.
  • Fika och lunch ingår i priset.

Har du frågor kontaktar ni Anders på: anders@k-bemanning.se