Om oss
K-Bemanning är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän. Vi har bemannade kontor i Gislaved, Värnamo och Jönköping. K-Bemanning har 20 års erfarenhet av bemanning, rekrytering och hyrrekrytering. Vi tillhandahåller även truckutbildning, traversutbildning, liftutbildning och utbildning inom mätteknik/ritningsläsning. Vi är givetvis ett auktoriserat bemanningsföretag och har även en R-licens. Det innebär att vi är ett rekommenderat företag som aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom vår organisation.

Om företaget
Företaget är placerat i Värnamo och är en verktygstillverkare.

Dina arbetsuppgifter

- Maskinoperatör vid tre eller fem-axliga cnc-maskiner.
- Mätning och kvalitetskontroll av detaljer.
- Riggning av verktyg och byten av skärverktyg.
- Beredning av maskiner.
- Verktygsmontering.


Din profil
Företaget söker en tekniskt intresserad person som vill utvecklas inom cnc och verktygstillverkning. Antingen har du en industriteknisk utbildning i grunden eller några års erfarenhet av arbete med cnc-svarvar eller fräsar. Har du arbetat med beredningsprogram av cnc-maskiner som Tebis eller Powermill finns det möjlighet att utforma tjänsten efter dina erfarenheter.
Som person är du nyfiken och drivs av att utvecklas. Du trivs med att ta ett eget ansvar och är kvalitétsmedveten. Teamkänsla är viktigt och du bör vara en lagspelare som även kan arbeta självständigt.

Tjänsten ska tillsättas under våren och är en hyrrekrytering där du får en anställning hos K-Bemanning men där tanken är en anställning på företaget.

Urval kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!