Om oss
K-Bemanning är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän. Vi har bemannade kontor i Gislaved, Värnamo och Jönköping. K-Bemanning har 20 års erfarenhet av bemanning, rekrytering och hyrrekrytering. Vi tillhandahåller även truckutbildning, traversutbildning, liftutbildning och utbildning inom mätteknik/ritningsläsning. Vi är givetvis ett auktoriserat bemanningsföretag och har även en R-licens. Det innebär att vi är ett rekommenderat företag som aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom vår organisation.

Om företaget
K-Bemanning har 20 års erfarenhet av bemanning, rekrytering och hyrrekrytering. Vi tillhandahåller även truckutbildning, travers och liftutbildning och utbildning inom mätteknik/ritningsläsning. Vi är givetvis ett auktoriserat bemanningsföretag och har även en R-licens. Det innebär att vi är ett rekommenderat företag som aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom vår organisation.

Din profil
Genom att du ansöker här under spontanansökningar så hamnar du i vår kandidatbank varifrån vi kallar in för intervjuer för att sedan matcha just ditt CV med våra kunders behov. Vi anställer personal från denna kandidatbank till både Gislaved, Värnamo och Jönköping så va noga med att skriva i vilken ort du kan tänka dig arbeta.

Stort lycka till!