Om oss
K-Bemanning är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän. Vi har bemannade kontor i Gislaved, Värnamo och Jönköping. K-Bemanning har 20 års erfarenhet av bemanning, rekrytering och hyrrekrytering. Vi tillhandahåller även truckutbildning, traversutbildning och utbildning inom mätteknik/ritningsläsning. Vi är givetvis ett auktoriserat bemanningsföretag och har även en R-licens. Det innebär att vi är ett rekommenderat företag som aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom vår organisation.

Om företaget
Vår kund ligger i framkant när det kommer till ny teknik och moderna maskiner, de arbetar med skärande bearbetning, fräsmaskiner, rörbearbetning, svetsning, gjutgods och smide. Ett helhetsgrepp som håller hög teknisk nivå, materialkunskap både produktionstekniskt och kostnadsmässigt samt flexibilitet.

Dina arbetsuppgifter

Ge CNC-maskiner kärlek de förtjänar!

Hantera CNC maskiner framförallt fräsmaskiner men även högtekniska svarvar.

Kontrollera och mäta detaljer enligt instruktion, ritningar och med hjälp av mätinstrument


Din profil

Minst 1 års erfarenhet av CNC styrda maskiner.

Tar ansvar för att slutföra uppgifter på ett effektivt sätt och leverera högkvalitativ service.

Trivs i en teammiljö och har förmågan att kommunicera effektivt med kollegor och andra avdelningar för att uppnå gemensamma mål.

Är flexibel och anpassningsbar. Kan snabbt växla mellan olika uppgifter och prioritera enligt behov.

Diagnostisera och lösa problem för att säkerställa minimal driftstopp och maximal effektivitet.

Strikt följer säkerhetsföreskrifter och protokoll för att säkerställa en trygg arbetsmiljö för mig själv och mina kollegor. Förstår vikten av att följa säkerhetsstandarder vid arbete med tunga maskiner.

Vi lägger stor vikt vid personlighet och erfarenhet.
Urval sker löpande så ansök snarast.