Om oss
K-Bemanning är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän. Vi har bemannade kontor i Gislaved och Värnamo. K-Bemanning har 20 års erfarenhet av bemanning, rekrytering och hyrrekrytering. Vi tillhandahåller även truck-, travers-, liftutbildning samt utbildning inom mätteknik/ritningsläsning. Vi är givetvis ett auktoriserat bemanningsföretag och har även en R-licens. Det innebär att vi är ett rekommenderat företag som aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom vår organisation.

Om företaget
Isiflo tillverkar rördelar/kopplingar till VVS-grossister samt kundunika produkter i mässing. Kunderna finns i hela Norden och delar av Europa. Verksamheten i Gnosjö bedrivs i moderna lokaler med en automatiserad produktion. Isiflo omsätter omkring 160 msek och har i nuläget ca 50 medarbetare. Isiflo är certifierade mot ISO9001 och ISO14001. Företaget grundades 1908 och ägs sedan 2006 av Aalberts N.V. i Nederländerna.

Dina arbetsuppgifter
Som verktygsmakare på Isiflo kommer du:
- Reparera och underhålla verktyg för gjuteri och skärande bearbetning.
- Ta fram utrustning och hjälpmedel för produktionen som fixturer och mallar.
- Utföra kvalitetskontroller enligt rutiner och instruktioner.
- Dagligt underhåll.
- Medverka i produktionsavdelningens förbättringsarbete.


Din profil
Vi söker en tekniskt kunnig person som har erfarenhet av gjutverktyg och verktygsmakeri. Du bör ha några års arbetslivserfarenhet inom producerande industri samt någon form av teknisk utbildning i grunden. Som person är du lösningsorienterad, kvalitetsmedveten och van att ta egna initiativ. Andra viktiga egenskaper som vi värdesätter högt är noggrannhet, bra samarbetsförmåga och en social förmåga. B-Körkort och svenska i tal och skrift är ett krav. Truck- och traverskort är meriterande.

I den här rekryteringen samarbetar vi med K-Bemanning. Intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan om du är intresserad.

Välkommen in med din ansökan!