Om oss
K-Bemanning är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän. Vi har bemannade kontor i Gislaved, Värnamo och Jönköping. K-Bemanning har 20 års erfarenhet av bemanning, rekrytering och hyrrekrytering. Vi tillhandahåller även truckutbildning, traversutbildning och utbildning inom mätteknik/ritningsläsning. Vi är givetvis ett auktoriserat bemanningsföretag och har även en R-licens. Det innebär att vi är ett rekommenderat företag som aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom vår organisation.

Om företaget
Företaget är ett stabilt företag med korta beslutsvägar och framåtanda. De är specialiserade inom robotiserad pressgjutning av aluminium med vakuumteknik, samt bearbetning med fokus på komplicerade detaljer och större volymer.
Gillar du att jobba i en organisation med trevliga kollegor, där du även har stor möjlighet att påverka ditt arbetsinnehåll?
Då har vi jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter
Tillverkning och underhåll av verktyg och formar enligt specificerade krav och ritningar.
Skärpning och reparation av verktyg för att säkerställa optimal prestanda.
Arbete med olika material och maskiner för att skapa högkvalitativa komponenter.
Samarbeta med andra avdelningar för att säkerställa effektiv produktion och lösa eventuella tekniska utmaningar.


Din profil
Du bör va självgående och ansvarsfull.
Flexibel och anpassningsbar i en dynamisk arbetsmiljö.
Hög arbetsmoral och engagemang för kvalitet.
Kommunikationsförmåga och förmåga att samarbeta med kollegor.
Detta är en innovativ arbetsplats där vi värdesätter kompetens och strävar efter kontinuerlig förbättring. Vi erbjuder konkurrenskraftiga förmåner och möjligheten att växa och utvecklas i din karriär.

Om du är redo att ta nästa steg i din yrkesbana och tror att du har de färdigheter som krävs för att bli en framstående verktygsmakare. Skicka in din ansökan snarast.