Om oss
K-Bemanning är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän. Vi har bemannade kontor i Gislaved, Värnamo och Jönköping. K-Bemanning har 20 års erfarenhet av bemanning, rekrytering och hyrrekrytering. Vi tillhandahåller även truckutbildning, traversutbildning och utbildning inom mätteknik/ritningsläsning. Vi är givetvis ett auktoriserat bemanningsföretag och har även en R-licens. Det innebär att vi är ett rekommenderat företag som aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom vår organisation

Om företaget
Vår kund är branschledande inom textil och hygienlösningar åt hotell, restauranger, vårdgivare samt industrin. De jobbar med en cirkulär affärsmodell där de hämtar, tvättar, lagrar och levererar textiler efter kundernas behov och önskemål. Produktionsenheten är belägen i Vaggeryd där man hanterar tonvis med tvätt på daglig basis.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer få vara en del av de teamet som är verksamma tidigt i processen. Dina primära arbetsuppgifter kommer innebära sortering av ankommande gods vilket ställer höga krav på god fysik då arbetet är väldigt påfrestande fysiskt.

Din profil
Vi tror att du har en tidigare bakgrund eller är aktiv inom idrotten. En lagspelare som förstår innebörden av att samarbeta, stötta och peppa sina kollegor. Du är fysiskt stark och ger inte upp när det när det tar emot. Det är även viktigt att du kan behålla lugnet i stressiga situationer då arbetet sker i högt tempo.

Krav:
Du är 18 år gammal
Du behärskar svenska flytande
Ingen tidigare arbetslivserfarenhet krävs men är meriterande.

Du kommer att få relevant utbildning för att lära dig arbetsuppgifterna. Vi söker dig som kan och vill jobba under sommaren v.24-v.34 där de finns goda chanser till en förlängning och fortsättning tillsammans med oss.
Arbetstiderna är 07:00-16:00 förlagda måndag till fredag.