Ställare/operatör rörbockning Värnamo

Om oss

K-Bemanning är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän.
Vi har bemannade kontor i Gislaved och Värnamo.

Om företaget

K-Bemanning har över 15 års erfarenhet av bemanning, rekrytering och hyrrekrytering. Förutom bemanning och rekrytering tillhandahåller vi även truckutbildning och utbildning inom mätteknik/ritningsläsning. Vi är givetvis ett auktoriserat bemanningsföretag och har även en R-licens. Det innebär att vi är ett rekommenderat företag som aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom sin organisation.

Dina arbetsuppgifter

Till en början blir du operatör vid rörbockningsmaskinerna. Har du erfarenhet av programmering är det ett stort plus. Annars får du lära dig det på sikt. Du kommer även att köra pressar och robotar.

Arbetstiderna är kvällstid.

Din profil

Du bör ha ett tekniskt grundintresse och jobbat några år inom industrin. Har du sysslat med programmering av maskiner är det meriterande. Svenska i tal och skrift är viktigt liksom datorvana.Truckkort är inget krav men ett stort plus. Du gillar att ta eget ansvar och har ett produktionslogiskt tänkande.

Välkommen in med din ansökan!
Urvalet kommer att ske löpande.Kontaktperson:
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tjänstgöringsort: Värnamo

Publiceringsdatum: 2020-09-17