Ställare/maskinoperatör Hillerstorp

Om oss
K-Bemanning är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän. Vi har bemannade kontor i Gislaved och Värnamo.

Om företaget
K-Bemanning har över 15 års erfarenhet av bemanning, rekrytering och hyrrekrytering. Förutom bemanning och rekrytering tillhandahåller vi även truckutbildning och utbildning inom mätteknik och ritningsläsning. Vi är givetvis ett auktoriserat bemanningsföretag och har även en R-licens. Det innebär att vi är ett rekommenderat företag som aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom sin organisation.

Dina arbetsuppgifter
- Ställare/maskinoperatör av kallstukningsmaskiner. - Planering av produktion till lager. - kvalitétskontroller samt mätningar. - Programmering/operatör av cnc-styrda längdsvarvar. - Vid behov är du back-upp för andra arbetsuppgifter. På sikt får du helhetsansvaret för att kallstukningsmaskinera fungerar optimalt.

Din profil
För att trivas i den här rollen bör du ha ett tekniskt kunnande och gärna erfarenhet av kallstukningsmaskiner och längdsvarvar. Du gillar att ta ansvar och är en problemlösartyp. Körkort och truckkort är ett krav liksom svenska i tal och skrift. Välkommen in med din ansökan!