Projektledare Anderstorp

Om oss
K-Bemanning är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän. Vi har bemannade kontor i Gislaved och Värnamo.

Om företaget
De flesta av våra kunder är belägna inom den dynamiska Gnosjöregionen. Många av företagen i våra bygder är familjeägda vilket gör att det ofta finns en genuin känsla i alla viktiga beslut som tas. K-Bemanning har kunder inom de flesta branscher såsom metall, trä, plast, gummi etc. Våra kunder hyr in både kollektiv -och tjänstemannapersonal av oss.

Dina arbetsuppgifter
- Projektledare både internt i företaget och externt mot kunder. - Övergripande ansvaret för olika typer av projekt vad gäller kommunikation med kunder, mål, ekonomi och tidsplaner. - Samarbete med konstruktörer och optimerare. - Planering och uppföljning av projekt.

Din profil
Du bör ha några års erfarenhet av projektledning. Du är duktig på att kommunicera och trivs att arbeta tillsammans med andra mot ett gemensamt mål. Samtidigt är du strukturerad, resultatinriktad och van att agera på egen hand. I grunden har du ett stort tekniskt intresse och drivs av utmaningar. Engelska i tal och skrift är ett måste eftersom 90 procent av kunderna finns utomlands. Välkommen in med din ansökan! Vi tillämpar löpande urval under rekryteringsprocessen.