Mig/Tig-svetsare Värnamo

Om oss
K-Bemanning är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän. Vi har bemannade kontor i Gislaved och Värnamo.

Om företaget
K-Bemanning har över 15 års erfarenhet av bemanning, rekrytering och hyrrekrytering. Förutom bemanning och rekrytering tillhandahåller vi även truckutbildning och utbildning inom mätteknik/ritningsläsning. Vi är givetvis ett auktoriserat bemanningsföretag och har även en R-licens. Det innebär att vi är ett rekommenderat företag som aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom sin organisation.

Dina arbetsuppgifter
- Manuellsvetsning i tig och mig utifrån konstruktionsritningar.

Din profil
Du bör ha arbetat med manuellsvetsning i några år. Har du svetsarprövningsintyg och IW-diplom är det meriterande, dock inget krav. Du behärskar ritningsläsning och svenska i tal och skrift. Som person är du driven och självgående. Du trivs att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Körkort och bil är ett krav. Vi söker manuellsvetsare till två olika kunder i Värnamo kommun. Kontakta Jonas Ölveteg för mer information om respektive tjänst Välkommen in med din ansökan!