Lageransvarig till Wernamo Design

Om oss

K-Bemanning har över 15 års erfarenhet av bemanning, rekrytering och hyrrekrytering och har kontor i Gislaved och Värnamo. Vi tillhandahåller även truckutbildning och utbildning inom mätteknik/ritningsläsning. Vi är givetvis ett auktoriserat bemanningsföretag och har även en R-licens. Det innebär att vi är ett rekommenderat företag som aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom organisationen.

Om företaget

Wernamo Design är ett innovativt snabbväxande e-handelsföretag som utvecklar och säljer produkter för trädgård och uteplats. Vi finns sedan årsskiftet i nybyggda lokaler utmed Riksväg 27 i Värnamo. Vi är inne i en expansiv fas och behöver rekrytera mer personal.

Dina arbetsuppgifter


• Orderplockning
• Truckkörning
• Fraktbokning
• Packning
• Ankomstkontroller


Din profil

Du som söker den här tjänsten ska ha jobbat några år som lagerarbetare. Du är van att jobba självständigt och gillar ordning och struktur. Du är en van dataanvändare och behärskar svenska i tal och skrift. Under högsäsong är det mycket att göra och då gäller det att kunna prioritera och vara flexibel i sin roll. Eftersom vi inte är så många anställda kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Körkort b liksom truckkort är ett krav.

Välkommen in med din ansökan!

Kontaktperson:
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tjänstgöringsort: Värnamo

Publiceringsdatum: 2021-02-16