Kvalitetstekniker till Formteknik Verktyg i Anderstorp

Om oss
K-Bemanning är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän. Vi har bemannade kontor i Gislaved och Värnamo.

Om företaget
Formteknik Verktyg är en av Europas främsta tillverkare av komplexa formverktyg till förpackningsindustrin och den medicintekniska sektorn. Verksamheten kännetecknas av innovativt tänkande, hög kunskapsnivå, högteknologiska konstruktions- och tillverkningslösningar, kvalitét och flexibilitet. Personalstyrkan uppgår idag till ca 70 anställda i Sverige, Danmark och Tyskland. Huvudkontoret ligger i Anderstorp och omsättningen ligger på drygt 250 MSEK. Formteknik har toppmoderna lokaler i Anderstorp med den senaste tekniken inom verktygstillverkning. Vi växer just nu och har en stark framtidstro. Formteknik värnar om sin personal och erbjuder friskvård, nyinredd relax- och spelhörna samt möjlighet till bonus för alla anställda.

Dina arbetsuppgifter

Detta är en ny tjänst på Formteknik. Här finns möjlighet att påverka hur tjänsten ska utformas.

Detta är något av arbetsinnehållet:
- Granskning av utfallprover vid provkörning samt assistans vi provkörningar.
- Summera ihop resultaten av provkörningen samt presentera dessa för projektgruppen.
- Ansvara för att projektdokumentationen sammanställs i rätt tid.
- Vara en resurs vid framtagning av service-manualer och förbereda projektdokumentation för uppladdning i företagets moln-lösning.
- Hantera avvikelserapporter, 5-WHY etc.

Din profil
För att söka den här tjänsten bör du ha någon slags erfarenhet av kvalitetsarbete inom antingen plast eller metall. Du har god datorvana och har viss vana av mätning med mikrometer eller skjutmått. Engelska behärskar du i både tal och skrift. Noggrann, pedantisk och analytisk är andra viktiga egenskaper som passar in på dig. Du trivs bra med att både stänga in dig och vara analytisk för att sedan vara kommunikativ och presentera dina resultat på ett bra sätt. Du har ett eget driv och vågar ta för dig när det behövs. Har du erfarenhet av optisk mätutrustning är det meriterande liksom om du har viss erfarenhet av cad-program.

Välkommen in med din ansökan!
Kontaktperson:
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tjänstgöringsort:

Publiceringsdatum: 2021-02-10