Kundtjänst/ekonomiassistent till Formteknik Verktyg i Anderstorp

Om oss
K-Bemanning är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän. Vi har bemannade kontor i Gislaved och Värnamo.

Om företaget

Formteknik är en av Europas främsta tillverkare av komplexa formverktyg till förpackningsindustrin och den medicintekniska sektorn. Verksamheten kännetecknas av innovativt tänkande, hög kunskapsnivå, högteknologiska konstruktions- och tillverkningslösningar, kvalitét och flexibilitet. Personalstyrkan uppgår idag till ca 70 anställda i Sverige, Danmark och Tyskland. Huvudkontoret ligger i Anderstorp och omsättningen ligger på drygt 200 MSEK. Formteknik har toppmoderna lokaler i Anderstorp med den senaste tekniken.

Dina arbetsuppgifter
- Orderhantering
- Fakturering
- Frakt och tulldokumentshantering
- Registrering av leverantörsfakturor
- Övriga administrativa sysslor som tidsstämpling m.m.
- Telefonväxel

Din profil
Du bör minst ha en gymnasial utbildning i grunden. Det är viktigt att du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift liksom Excel. Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är det meriterande liksom om du arbetat med Navision eller Dynamics business central samt frakt- och tullhantering. Som person är du noggrann och ansvarstagande. Du har god datorvana och trivs att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Det är bra om du bor i närområdet.

Tjänstgöringsgraden är flexibel från 80 till 100 procent. Du kommer till en början att erbjudas en 6 månaders provanställning.

Sista ansökningsdag är den 15 augusti.

Välkommen in med din ansökan!
Kontaktperson:
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Visstidsanställning
Tjänstgöringsort:

Publiceringsdatum: 2020-07-08