Cad/Cam-beredare till SMV i Smålandsstenar

Om oss
K-Bemanning är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän. Vi har bemannade kontor i Gislaved och Värnamo.
K-Bemanning har över 15 års erfarenhet av bemanning, rekrytering och hyrrekrytering. Vi tillhandahåller även truckutbildning och utbildning inom mätteknik/ritningsläsning. Vi är givetvis ett auktoriserat bemanningsföretag och har även en R-licens. Det innebär att vi är ett rekommenderat företag som aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom sin organisation.

Om företaget
Smålandsstenars Mekaniska Verkstad SMV AB är en del av SMV Industrier AB och har utvecklat och tillverkat excenterpressar sedan 1920-talet. SMV tillverkar och säljer maskiner för tunnplåts-bearbetning. SMV bedriver en omfattande verksamhet för service av produktionsutrustning och säljer även verktyg för avverkande bearbetning. Vi har också en konstruktionsavdelning samt monteringsavdelning för mekaniska- och elkonstruktioner.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten innebär att du CAM-bereder arbeten för vår bearbetnings-avdelning. Du kommer arbeta i modern programvara som GibbsCam och Solid Works
Vi har flera olika CNC maskiner och programmerar flertalet via CAM. Vi har även flera manuella maskiner. Seriestorlekarna är relativt små och detaljerna komplicerade. Du kommer
även att vara med och utveckla vår bearbetningsavdelning.

Din profil
Du som söker den här tjänsten bör ha jobbat några år som konstruktör/beredare med liknande uppgifter. Har du erfarenhet av cnc-styrda maskiner är det en stor fördel. Du har ett stort tekniskt intresse i grunden och är lösningsorienterad. Du trivs med att jobba självständigt och ansvara för dina egna arbetsuppgifter men har också lätt att samarbeta med andra. För den här rollen behöver du ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Välkommen in med din ansökan!

Vi tillämpar löpande urval i den här rekryteringen så vänta inte med att söka tjänsten.
Kontaktperson:
Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tjänstgöringsort:

Publiceringsdatum: 2021-07-12