Inköpare Anderstorp

Om oss
K-Bemanning är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän. Vi har bemannade kontor i Gislaved och Värnamo.

Om företaget
De flesta av våra kunder är belägna inom den dynamiska Gnosjöregionen. Många av företagen i våra bygder är familjeägda vilket gör att det ofta finns en genuin känsla i alla viktiga beslut som tas. K-Bemanning har kunder inom de flesta branscher såsom metall, trä, plast, gummi etc. Våra kunder hyr in både kollektiv -och tjänstemannapersonal av oss.

Dina arbetsuppgifter
- Inköp av standardprodukter - Projektstyrda inköp - Inköp av övrigt material till företaget Du kommer på sikt att ingå i ett inköpsteam tillsammans med den tyska och danska avdelningen.

Din profil
Du bör ha några års arbetslivserfarenhet som inköpare. Du är en tekniskt intresserad person som gillar att jobba strukturerat. Har du erfarenhet av verktygstillverkning är det meriterande. Engelska i tal och skrift är ett krav. Välkommen in med din ansökan! Vi tillämpar löpande urval i den här rekryteringsprocessen.