Hjullastarförare till Gnosjö

Om oss
K-Bemanning är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän. Vi har bemannade kontor i Gislaved och Värnamo.

Om företaget
De flesta av våra kunder är belägna inom den dynamiska Gnosjöregionen. Många av företagen i våra bygder är familjeägda vilket gör att det ofta finns en genuin känsla i alla viktiga beslut som tas. K-Bemanning har kunder inom de flesta branscher såsom metall, trä, plast, gummi etc. Våra kunder hyr in både kollektiv -och tjänstemannapersonal av oss.

Dina arbetsuppgifter
- In- och utlastning av material. - Vanligt lagerarbete. - Bandning/packning. - Behjälplig i produktion vid behov. - Ca 40 procent av arbetstiden handlar det om körning med hjullastare. Detta är en hyrrekrytering med möjlighet till fast anställning.

Din profil
Du som söker tjänsten bör ha jobbat några år på lager och även vana av att köra hjullastare. Ordning och reda är viktigt för den här tjänsten. Datavana och truckkort med c-behörighet krävs. Du trivs att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Välkommen in med din ansökan! Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka tjänsten!