CNC-ställare Landeryd

Om oss
K-Bemanning är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän. Vi har bemannade kontor i Gislaved och Värnamo.

Om företaget
K-Bemanning har över 15 års erfarenhet av bemanning, rekrytering och hyrrekrytering. Förutom bemanning och rekrytering tillhandahåller vi även truckutbildning och utbildning inom mätteknik och ritningsläsning. Vi är givetvis ett auktoriserat bemanningsföretag och har även en R-licens. Det innebär att vi är ett rekommenderat företag som aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom sin organisation.

Dina arbetsuppgifter
Ditt arbete kommer att handla om skärande bearbetning. Här finns möjligheter att både köra längdsvarvar och fräsmaskiner. Mätning av detaljer enligt ritning i mätmaskiner och med manuella mätinstrument. Programmering av cnc-maskiner. Styrsystem: Siemens och Fanuc. Arbetet är förlagt till dagtid med möjlighet till flextid.

Din profil
Som person är du noggrann och analytisk och framför allt har du en vilja att lära dig mer. Troligtvis har du gått en teknisk utbildning och/eller har jobbat ett eller något år med bearbetningsmaskiner. Har du erfarenhet av styrsystemen Siemens eller Fanuc är det meriterande. Du är van att arbeta i PC-miljö och vet hur man läser en ritning. Körkort är ett krav. Du som söker bör bo inom rimligt pendlingsavstånd från Landeryd.