Om oss
K-Bemanning är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän. Vi har bemannade kontor i Gislaved och Värnamo. K-Bemanning har över 17 års erfarenhet av bemanning, rekrytering och hyrrekrytering. Vi tillhandahåller även truckutbildning och utbildning inom mätteknik/ritningsläsning. Vi är givetvis ett auktoriserat bemanningsföretag och har även en R-licens. Det innebär att vi är ett rekommenderat företag som aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etik och moral inom sin organisation.

Om företaget
Stolab producerar och säljer möbler, skapade av skandinaviska formgivare och producerade i massivt trä. Allt vi gör präglas av ett noggrant utfört hantverk och detaljarbete. Vi skapar möbler som ska hålla i flera liv och vårt löfte är en hållbar svensk produkt för framtiden.Produktionen i Smålandsstenar utgör hjärtat i vår verksamhet. Det är här hantverket utförs och vår nyfikenhet kring nya tekniker verkställs. Vi har en modern produktionsanläggning som värnar om hållbarhet för material, miljö och för människorna som arbetar här.

Dina arbetsuppgifter
- Manuell ytbehandling av udda färger som inte hanteras i conveyor. - Manuell ytbehandling av olja. - Övrig resurs till ytbehandlingsavdelningen. Köra conveyor, hantera sliprobot, manuell slipning m.m. Om tjänsten Vår avdelning för ytbehandling är en fantastisk plats där vi kombinerar ny teknik som tex VR och robotar med maskinell bearbetning och manuellt hantverk. Du som arbetar i vår ytbehandling är med och påverkar den slutliga höga kvalitet som våra kunder upplever av våra möbler. Nu söker vi dig som vill vara en del av en svensk möbelproduktion, lära dig ny teknik och få många nya kollegor att jobba med varje dag. Arbetstid: Dagtid 06:42 må-torsd, fredag 06:42-13:00.

Din profil
Du som söker bör ha någon slags erfarenhet av manuell ytbehandling. Har du jobbat inom träindustrin tidigare är det en fördel. Som person är du noggrann, gillar ordning och reda och trivs att jobba i grupp. Svenska i tal och skrift är nödvändigt eftersom du själv planerar din körplan. Erfarenhet av liknanade jobb är ett stort plus men din inställning och personlighet är minst lika viktig eftersom det hela tiden finns möjligheter att lära och utvecklas. Tjänsten ska tillsättas omgående därför tillämpas löpande urval i denna rekryteringsprocess. Välkommen in med din ansökan!