Om oss
K-Bemanning är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän. Vi har bemannade kontor i Gislaved och Värnamo. K-Bemanning har nästan 20 års erfarenhet av bemanning, rekrytering och hyrrekrytering. Vi tillhandahåller även truckutbildning, traversutbildning och utbildning inom mätteknik/ritningsläsning. Vi är givetvis ett auktoriserat bemanningsföretag och har även en R-licens. Det innebär att vi är ett rekommenderat företag som aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom vår organisation.

Om företaget
Företaget som är beläget i Gislaveds kommun som med sin maskinpark och breda kunskap erbjuder företag förbearbetade längder kapat material eller verktygsämne i specialmått till sina kunder. De erbjuder även färdigbearbetat ämne klart att montera, bearbetning i nästan alla dess former, med fokus på gjutgods. Kvalificerad bearbetning i fleroperationsmaskiner, samt svarvning.


Dina arbetsuppgifter
En fri roll för att hjälpa till i enstycks tillverkning och serieproduktion där största bearbetningsområde är 1700x3200mm.
Ett flexibelt och utvecklande jobb som bygger på arbete i verkstaden och i projekten. Ett familjeägt företag med korta beslutsvägar och flertalet fina förmåner.
ett modernt företag som hela tiden är under utveckling.


Din profil
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av verktygsmakeri eller liknande arbete.
Kanske är du en duktig verktygstekniker eller ställare som vill utveckla dig och dina kunskaper.
Meriterande om du har erfarenhet av CNC programmering samt erfarenhet av CAD-CAM.

Tjänsten är en hyrrektyrering.
Urval sker löpande.
Välkommen med din ansökan.