Om oss
K-Bemanning är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän. Vi har bemannade kontor i Gislaved och Värnamo. K-Bemanning har över 17 års erfarenhet av bemanning, rekrytering och hyrrekrytering. Vi tillhandahåller även truckutbildning och utbildning inom mätteknik/ritningsläsning. Vi är givetvis ett auktoriserat bemanningsföretag och har även en R-licens. Det innebär att vi är ett rekommenderat företag som aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom vår organisation.

Om företaget
Formsprutningsgruppen Rosti AS förvärvades 2010 av Rosti GP AB:s svenska ägare Nordstjernan. Tillsammans har vi ett team på 3500 anställda på 12 fabriker i Europa, Asien och Nordamerika. Verksamheten i Gislaved har bedrivits sedan 1966 och är idag en av de största leverantörerna i Europa av förpackningar till livsmedelsindustrin. Verksamheten i Gislaved har ca 90 anställda. Läs mer om företaget på: https://www.rosti.com/location/rosti-sweden/

Dina arbetsuppgifter
Exakt vilka dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir kommer din bakgrund och tidigare erfarenheter att avgöra. Underhållsavdelningen består idag av fyra områden: automation, formspruta, formverktyg och fastighet. Tanken är att du som söker tjänsten ska bli en bred lagspelare som ska kunna vara en resurs på olika avdelningar. Arbetet innehåller service, underhåll, felsökning och förbättringsarbete.

Din profil
Du som söker den här tjänsten bör ha en bakgrund inom tillverkningsindustrin och gärna plast. Kanske har du jobbat med automation, robotar eller maskiner. Vi söker en person som vill bredda sin kompetens på vår underhållsavdelning. Här får du möjlighet att utvecklas och bli en viktig kugge tillsammans med de andra på avdelningen. Kanske är du en duktig mekaniker, verktygstekniker eller ställare som vill ha en bredare tjänst. Du har ett tekniskt intresse och är lösningsorienterad.
I denna rekrytering samarbetar vi med K-Bemanning. Intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Har du frågor kring rekryteringen är du välkommen att kontakta Mattias Sundler på 070-8227501.