Om oss
K-Bemanning är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän. Vi har bemannade kontor i Gislaved, Värnamo och Jönköping. K-Bemanning har nästan 20 års erfarenhet av bemanning, rekrytering och hyrrekrytering. Vi tillhandahåller även truckutbildning, traversutbildning och utbildning inom mätteknik/ritningsläsning. Vi är givetvis ett auktoriserat bemanningsföretag och har även en R-licens. Det innebär att vi är ett rekommenderat företag som aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom vår organisation.

Om företaget
Företaget och har utvecklat och tillverkat excenterpressar sedan 1920-talet. De tillverkar och säljer maskiner för tunnplåts-bearbetning och bedriver en omfattande verksamhet för service av produktionsutrustning och säljer även verktyg för avverkande bearbetning. Vi har också en konstruktionsavdelning samt monteringsavdelning för mekaniska- och elkonstruktioner.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som montör av excenterpressar i verkstaden i Smålandsstenar. Företaget har ett standardprogram av maskiner de tillverkar men det förekommer även specialmaskiner och kringutrustning till dessa. Det kan även förekomma service och reparationer ute hos kunder.

Din profil
Du som söker den här tjänsten ska ha en teknisk bakgrund och erfarenhet av antingen el, hydraulik eller mekanik. Du är en teknisk problemlösare som trivs med att utmana dig själv. Här får du möjlighet att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Du vet hur maskiner i en klassisk verkstad fungerar och är inte rädd för att ta egna initiativ.
Känner du igen dig i denna beskrivning? Då är du välkommen att söka den här tjänsten.
Har du frågor kring tjänsten kontaktar du Mattias Sundler på K-Bemanning på 070-8227501.