Om oss

K-Bemanning är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän. Vi har bemannade kontor i Gislaved och Värnamo. K-Bemanning har över 17 års erfarenhet av bemanning, rekrytering och hyrrekrytering. Vi tillhandahåller även truckutbildning och utbildning inom mätteknik/ritningsläsning. Vi är givetvis ett auktoriserat bemanningsföretag och har även en R-licens. Det innebär att vi är ett rekommenderat företag som aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom vår organisation.

Om företaget

HangOn med huvudkontor i Hillerstorp och sju dotterbolag runt om i världen är en partner som hjälper kunder att hitta smarta lösningar för upphängning, maskering och hantering som ökar effektiviteten och lönsamheten i deras beläggningsprocess. HangOn är ett familjeägt företag som startades 1989 och som idag är marknadsledande i sin nisch och har en hög automatiserad produktionsmiljö. Idag jobbar drygt 70 anställda i den toppmoderna anläggningeni Hillerstorp som 2017 byggdes ut med 8000 kvadratmeter. Nyligen har man initierat ett eget program för ständiga förbättringar kallat HangOn flow där ledorden är trivsel, produktionsflyt, ständiga förbättringar samt ordning och reda.


Dina arbetsuppgifter

Som svetsare kommer du ingå i ett team på ca fem personer. Du kommer att svetsa både kundspecifika hängare och standardprodukter. Svetsmetoderna är MIG och MAG samt punkt- och pressvetsning. Serierna är ofta korta och svetsavdelningen jobbar med ett helhetsansvar för arbetet vilket skapar omväxling. Du kommer även bygga/konstruera kundspecifika svetsfixturer/mallar vilket är en viktig del i ditt arbete.

Din profil

Du som söker tjänsten bör ha jobbat med manuellsvetsning i någon form. Har du erfarenhet av att bygga svetsmallar är det ett stort plus. Du har goda kunskaper i ritningsläsning och har ett teknikintresse i grunden. Eftersom du jobbar både enskilt och tillsammans med andra är det viktigt med en bra samarbetsförmåga och ansvarskänsla. Svenska i tal och skrift är ett krav.

Välkommen in med din ansökan!

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan!