Om oss

K-Bemanning är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän. Vi har bemannade kontor i Gislaved och Värnamo.

Om företaget
Blond belysning är ett familjeägt företag i Värnamo som tillverkar belysning och armaturer där design och kvalité är nyckelord. Idag är det tredje generationen i familjen som driver bolaget vidare i samma anda med unika belysningslösningar i nära samarbete med de ledande arkitekterna och formgivarna i norden.

Dina arbetsuppgifter
Din roll på Blond blir en mix av klassiskt verkstadsarbete och svetsning. Verkstaden har olika manuella maskiner som kap, fräs, svarv och borr. Svetsningen sker i mig, mag och tig i olika material som aluminium, rostfritt och stål. Detta är en hyrrekrytering med tilltänkt anställning på företaget.

Din profil
För att lyckas i den här rollen bör du ha några års erfarenhet av svetsning i olika material och svetsmetoder. Du har ett öga för kvalité och design och är noggrann. Ständigt nya projekt med nya utmaningar där din kreativitet prövas är något du trivs med. Dina personliga egenskaper är också viktiga eftersom Blond är ett mindre tillverkande företag. Initiativförmåga och samarbete med andra kollegor är viktiga egenskaper. Verkar detta stämma in på dig? Då är du välkommen att söka den här tjänsten. Urvalet kommer att ske löpande och tanken är att tjänsten ska tillsättas i början av 2022.