Om oss
K-Bemanning är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän. Vi har bemannade kontor i Gislaved, Värnamo och Jönköping. K-Bemanning har nästan 20 års erfarenhet av bemanning, rekrytering och hyrrekrytering. Vi tillhandahåller truck-, travers- och liftutbildning. Vi har även utbildning inom mätteknik/ritningsläsning. Vi är givetvis ett auktoriserat bemanningsföretag och har även en R-licens. Det innebär att vi är ett rekommenderat företag som aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom sin organisation.

Om företaget
Företaget är en komplett systemleverantör av förädlat pressgjutgods. En strategisk samarbetspartner inom ett flertal olika branscher när det gäller pressgjutning och efterbearbetning av aluminium. De nästan helt automatiserade pressgjutningsmaskinerna arbetar inom spannet 300–830 ton. Även smälthanteringen är helt automatiserad. Företaget gjuter, utför skärande bearbetning och slutmonterar direkt på plats och arbetar med ett flertal olika branscher, såsom automotive, industri, bygg och hjälpmedel.

Dina arbetsuppgifter
- Att tillsammans med Teamledare prioritera de dagliga arbetsuppgifterna.
- Att utföra verktygsbyten, driftsätta processen och producera i tilldelade produktionsmaskiner.
- Dokumentera verktygsbyten enligt fastställda rutiner.
- Optimera kvalitet och hastighet vid produktionsgjutning och förmedla information/utbildning till övriga inom avdelningen.
- Att löpande kontrollera att produkter uppfyller förväntat utfall genom att utföra mätningar under pågående produktion.
- Att vara behjälplig inom övriga förekommande arbetsuppgifter inom arbetsområdet.
- Att utrustning hanteras på ett korrekt sätt och enligt våra rutiner för service och underhåll så att utrustningens livslängd säkerställs.

Din profil
Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och gillar att arbeta med maskiner. Du bör ha har några års erfarenhet av industriarbete. Tidigare arbete inom pressgjutning är meriterande liksom hantering av robotar. Du gillar att arbeta självständigt, gillar ordning och reda runt dig och utmanas av förbättringar. Du behärskar svenska i både tal och skrift.