Om oss
K-Bemanning är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän. Vi har bemannade kontor i Gislaved och Värnamo. K-Bemanning har nästan 20 års erfarenhet av bemanning, rekrytering och hyrrekrytering. Vi tillhandahåller även truckutbildning, traversutbildning och utbildning inom mätteknik/ritningsläsning. Vi är givetvis ett auktoriserat bemanningsföretag och har även en R-licens. Det innebär att vi är ett rekommenderat företag som aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom vår organisation.

Om företaget
Företagets mål är att vara förstahandsvalet inom avancerad gjutning som bygger på en passion för utveckling inom metallgjutning i kombination med en stor nyfikenhet att se hur långt de kan ta sin processutveckling. De har under mer än 10 år utvecklat processer och legeringar för att uppnå högre funktionalitet och lägre totalkostnad för kunder.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer få fullt ansvar för din/dina gjutmaskiner, det innebär ställa maskin inför nya körningar, kvalitetssäkra och producera enligt plan. Tjänsten är dagtid,

Din profil
Vi ser att du har minst 5års erfarenhet inom gjuteribranschen, kvalitetstänk och ett tekniskt intresse. Tjänsten innebär mycket eget ansvar men även teamwork så du bör ha god samarbetsförmåga men ändå inte va ovan att ta egna beslut. Urval sker löpande så ansök snarast.