Om oss
K-Bemanning är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän. Vi har bemannade kontor i Gislaved, Värnamo och Jönköping. K-Bemanning har nästan 20 års erfarenhet av bemanning, rekrytering och hyrrekrytering. Vi tillhandahåller även truckutbildning, traversutbildning och utbildning inom mätteknik/ritningsläsning. Vi är givetvis ett auktoriserat bemanningsföretag och har även en R-licens. Det innebär att vi är ett rekommenderat företag som aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom vår organisation.


Om företaget
I nuvarande form har bolaget drivit sedan 2012, men anorna är betydlig längre. Ja ändå från början av förra seklet. Här finns hela kedjan av arbetsmoment där några primära arbetsmoment är hyvling, svarvning och lackering. Hyvling är en central del där man formaterar ämnen till exakta dimensioner för att i nästa steg förädla träet efter önskemål. Allt för en högre finish. Hyvling är grunden för en bra limfog – en av företagets viktigaste produkter. Svarvning är på samma sätt som hyvling en grundbult i tillverkningsprocessen. Och på samma sätt som för hyvling är materialet avgörande för resultat. Goda svarvämnen är förutsättningar för ett perfekt resultat. Hellre kärnved än ytved.

Dina arbetsuppgifter
De idag 8 anställda behöver en kollega som kan köra och gärna ställa CNC styrda hyvelmaskiner. Då verksamheten genomsyras av kvalitet och kompetens så krävs det att man är noggrann och uppmärksam men också se lösningar när problem uppstår.

Din profil
Vi ser gärna att du har någon form av CNC utbildning och kan läsa ritningar och använda de vanligaste mätinstrumenten. Ett tekniskt intresse är fördelaktigt men inget måste. Vi lägger stor vikt vid din personlighet då samarbete och sammanhållning är en viktig komponent för att trivas och fungera på företaget.

Urval sker löpande så ansök snarast.