Om oss
K-Bemanning är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän. Vi har bemannade kontor i Gislaved och Värnamo.

K-Bemanning har över 18 års erfarenhet av bemanning, rekrytering och hyrrekrytering. Vi tillhandahåller även truckutbildning och utbildning inom mätteknik/ritningsläsning. Vi är givetvis ett auktoriserat bemanningsföretag och har även en R-licens. Det innebär att vi är ett rekommenderat företag som aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom sin organisation.

Om företaget
Vi driver Solinnovation med en vision att bidra till lägre elkostnader för våra kunder! Grön och förnybar solel är framtiden.
Vi tar hand om hela processen från projektering till nyckelfärdig solcellsanläggning. Det ska vara enkelt att göra en god investering i solel.
Solinnovation är ett företag med större delen av södra Sverige som arbetsområde.
Vi levererar solcellsanläggningar till privatpersoner, bostadsrättsföreningar, lantbruk och företag.

Dina arbetsuppgifter
Som montör på Solinovation så får du till en början arbeta med en erfaren montör för att senare kunna hålla i egna projekt. Arbetet handlar om allt från att lasta bilen med rätt utrustning för ett projekt till att installera ett färdigt solcellspaket ute hos kund
Vi tror att du är en allmänt händig person med god fysik som uppskattar ett arbete som till stor del sker utomhus. Det förekommer arbete på höga höjder.
Det förekommer flertalet övernattningar under arbetsveckorna.
Detta är en hyrrekrytering i samarbete med K-Bemanning AB.
Urvalet sker löpande så skicka din ansökan omgående. Ansvarig rekryterare, Jenny Johansson, tfn 072-147 55 36


Din profil
Som montör av Solcellsanläggningar krävs det att man framförallt inte är höjdrädd, man bör ha god fysik och klara av att jobba utomhus i alla väder.
Tunga lyft, viss kundkontakt och problemlösning är en del i vardagen i detta jobb.

Svenska och tal i skrift är ett önskemål.
Körkort är ett krav.