Om oss
K-Bemanning är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän. Vi har bemannade kontor i Gislaved, Värnamo och Jönköping. K-Bemanning har nästan 20 års erfarenhet av bemanning, rekrytering och hyrrekrytering. Vi tillhandahåller även truck -travers och liftutbildning och utbildning inom mätteknik/ritningsläsning. Vi är givetvis ett auktoriserat bemanningsföretag och har även en R-licens. Det innebär att vi är ett rekommenderat företag som aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom vår organisation.

Om företaget
Företaget har en vision att bidra till lägre elkostnader för sina kunder! Grön och förnybar solenergi är framtiden. De tar hand om hela processen från projektering till nyckelfärdig solcellsanläggning. Det ska vara enkelt att göra en god investering i solenergi. Företagen monterar solceller med större delen av södra Sverige som arbetsområde. De levererar solcellsanläggningar till privatpersoner, bostadsrättsföreningar, lantbruk och företag.
De är en av Sveriges ledande aktörer inom Solenergi och har kontor i Bredaryd, Kungsbacka, Lidköping och Örebro.


Dina arbetsuppgifter
Som montör så får du till en början arbeta med en erfaren montör för att senare kunna hålla i egna projekt. Arbetet handlar om allt från att lasta bilen med rätt utrustning för ett projekt till att installera ett färdigt solcellspaket ute hos kund Vi tror att du är en allmänt händig person med god fysik som uppskattar ett arbete som till stor del sker utomhus. Det förekommer arbete på höga höjder. Det kan förekomma några övernattningar under arbetsveckorna.


Din profil
Som montör av Solcellsanläggningar krävs det att man framför allt inte är höjdrädd, man bör ha god fysik och klara av att jobba utomhus i alla väder. Tunga lyft, viss kundkontakt och problemlösning är en del i vardagen i detta jobb. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är ansvarstagande och gillar att ta egna initiativ. Vi tror att du har en hantverkarådra i dig och gillar att arbeta på fält utan en fast arbetsplats. Svenska och tal i skrift är ett önskemål. Körkort är ett krav.

Är du en redan erfaren Solcellsmontör med färdiga kunskaper av solcellsmontering och ledarskap så finns det även en större roll för dig.
Märk då din ansökan med "ERFAREN"

Detta är en rekrytering/ hyrrekrytering i samarbete med K-Bemanning AB. Urvalet sker löpande så skicka din ansökan omgående. Ansvarig rekryterare, Jenny Johansson, tfn 072-147 55 36