Om oss
K-Bemanning är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän. Vi har bemannade kontor i Gislaved och Värnamo. K-Bemanning har nästan 20 års erfarenhet av bemanning, rekrytering och hyrrekrytering. Vi tillhandahåller även truckutbildning, traversutbildning och utbildning inom mätteknik/ritningsläsning. Vi är givetvis ett auktoriserat bemanningsföretag och har även en R-licens. Det innebär att vi är ett rekommenderat företag som aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom vår organisation.

Om företaget
Företaget och har utvecklat och tillverkat excenterpressar sedan 1920-talet. De tillverkar och säljer maskiner för tunnplåts-bearbetning och bedriver en omfattande verksamhet för service av produktionsutrustning och säljer även verktyg för avverkande bearbetning. Vi har också en konstruktionsavdelning samt monteringsavdelning för mekaniska- och elkonstruktioner.

Dina arbetsuppgifter
Som servicetekniker kommer du vara en viktig del i företagets fortsatta framgång. I ditt arbete kommer du att utföra service, installation och underhåll på framför allt pressar och bandhanteringsutrustning. Arbetet innefattar även montage av maskiner i Smålandsstenar. Kunderna finns över hela Sverige men merparten finns i mellan- och södra Sverige. Resor ingår därför i tjänsten och du utgår ifrån din bostad.

Din profil
Du som söker tjänsten bör ha en teknisk bakgrund och erfarenhet inom ett eller flera av följande områden; el, hydraulik eller mekanik. Kanske har du jobbat som servicetekniker, mekaniker eller underhållstekniker men känner dig sugen på en ny utmaning med nya arbetsuppgifter. Har du en utbildning inom el, automation eller styr- och reglerteknik är det meriterande men inget krav. Körkort och engelska i tal och skrift är ett krav. För att lyckas i rollen som servicetekniker ser vi att du är serviceinriktad och förstår kundens behov. Du har en kommunikativ förmåga och är van att ta egna initiativ och arbetar lika bra självständigt som i team. Vi ser gärna att du bor i södra Sverige eller Småland.