Om oss
K-Bemanning är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän. Vi har bemannade kontor i Gislaved och Värnamo. K-Bemanning har nästan 20 års erfarenhet av bemanning, rekrytering och hyrrekrytering. Vi tillhandahåller även truckutbildning, traversutbildning och utbildning inom mätteknik/ritningsläsning. Vi är givetvis ett auktoriserat bemanningsföretag och har även en R-licens. Det innebär att vi är ett rekommenderat företag som aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom vår organisation.

Om företaget
Isiflo tillverkar rördelar/kopplingar till VVS-grossister samt kundunika produkter i mässing. Kunderna finns i hela Norden och delar av Europa. Verksamheten i Gnosjö bedrivs i moderna lokaler med en automatiserad produktion. Isiflo omsätter omkring 160 msek och har i nuläget ca 50 medarbetare. Isiflo är certifierade mot ISO9001 och ISO14001. Företaget grundades 1908 och ägs sedan 2006 av Aalberts N.V. i Nederländerna.

Dina arbetsuppgifter
Som service- och underhållstekniker på Isiflo kommer dina arbetsuppgifter vara att utföra service, underhåll och felsökning av av olika industrimaskiner inom bearbetning, gjuteri, process och automation. Arbetet innebär både förebyggande underhåll för att undvika driftsstörningar och mer akuta servicejobb vid oplanerade störningar. I tjänsten finns även möjlighet att fördjupa sig inom vissa områden som exempelvis PLC- och robotprogrammering. Du kommer att ingå i ett team med ett nära samarbete med den som är ansvarig för service och underhåll på Isiflo.

Din profil
Rollen som service- och underhållstekniker hos Isiflo är ett ansvarsfullt och spännande arbete med ett varierat innehåll.
Intresse inom el, hydraulik, pneumatik eller mekanik är viktigt. Har du tidigare jobbat som underhållstekniker är det meriterande.
Som person är du driven och har en vilja att utvecklas. Du är lösningsorienterad och van att arbeta strukturerat och är inte rädd för att ta egna initiativ. Andra viktiga egenskaper som vi värdesätter högt är noggrannhet, bra samarbetsförmåga och en social förmåga att kommunicera med andra. B-Körkort och svenska i tal och skrift är ett krav och du hanterar även att kommunicera på engelska.


I den här rekryteringen samarbetar vi med K-Bemanning. Intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan om du är intresserad.

Välkommen in med din ansökan!