Om oss
K-Bemanning är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän. Vi har bemannade kontor i Gislaved och Värnamo och vi har över 15 års erfarenhet av bemanning, rekrytering och hyrrekrytering. Vi tillhandahåller även truckutbildning och utbildning inom mätteknik/ritningsläsning.

Om företaget
Om Thule Group Thule Group är ett världsledande globalt företag med produkter för sport och fritidsaktiviteter. Vi gör det enkelt för människor att ta med sig det de bryr sig om - på ett lätt, säkert och tilltalande sätt. Under mottot Active Life, Simplified. designar, tillverkar och säljer vi produkter med hållbarhet i tankarna. Vi erbjuder produkter inom de fyra produktkategorierna Sport&Cargo Carriers (takräcken, takboxar, utrustning för cykel-, vatten- och vintersporter liksom taktält för montering på bilen), Active with Kids (cykelkärror, barnvagnar och cykelbarnstolar), RV Products (markiser, cykelhållare och tält för husbilar och husvagnar) och Packs, Bags & Luggage (ryggsäckar för vardagen, vandringsryggsäckar, resväskor och kameraväskor). Thule Group har cirka 2.600 anställda vid 9 produktionsanläggningar och 35 försäljningskontor över hela världen. Produkterna säljs på 140 marknader och försäljningen under 2020 uppgick till 7,8 miljarder kronor. www.thulegroup.com

Dina arbetsuppgifter
Bevaka och köra pressar. Stopptidsuppföljning. Agera vid fel och stopp. Håller ordning och reda vid pressen, rapporterar order och lagerlägger färdiga pallar. Bandar material, sätter upp och matar fram material.

Din profil
Du är en lagspelare och har en stor vilja att lära dig. Du är punktlig och har datorvana. Ritningsläsning är meriterande. Skiftarbete kan förekomma. Svenska i tal och skrift är ett krav. Det kommer vara en hyrrekrytering till att börja, därefter anställning hos Thule Group. Tjänsterna ska tillsättas omgående därför tillämpas löpande urval i denna rekryteringsprocess. Välkommen in med din ansökan!