Om oss
K-Bemanning är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän. Vi har bemannade kontor i Gislaved, Värnamo och Jönköping. K-Bemanning har nästan 20 års erfarenhet av bemanning, rekrytering och hyrrekrytering. Vi tillhandahåller även truckutbildning, traversutbildning och utbildning inom mätteknik/ritningsläsning. Vi är givetvis ett auktoriserat bemanningsföretag och har även en R-licens. Det innebär att vi är ett rekommenderat företag som aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom vår organisation

Om företaget
Företaget finns i Värnamo kommun och tillverkar medicintekniska produkter i plast och där stora delar av produktionen är placerad i renrum klass 8. I maskinparken finns formsprutor, termoformning, sprutformblåsning och formblåsning.

Dina arbetsuppgifter
- Montering av plastdetaljer i renrumsmiljö. Monteringen består av olika moment och sker bland annat med skruvdragare.
- Kvalitetskontroller.
- Packning i påse och etikettering.

Din profil
Vi söker dig som är noggrann och kan arbeta både självständigt och i grupp samtidigt som du håller ett tempo. Har du erfarenhet av montering i renrumsmiljö eller annan liknande montering är det meriterande. Andra viktiga egenskaper är en positiv attityd och att du tar ansvar för att arbetet blir rätt utfört. Svenska i tal och skrift är ett krav.

Tjänsten som montör är ett konsultuppdrag via K-Bemanning på heltid med skiftgång som varar tillsvidare.

Välkommen in med din ansökan!