Om oss
K-Bemanning är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän. Vi har bemannade kontor i Gislaved och Värnamo. K-Bemanning har nästan 20 års erfarenhet av bemanning, rekrytering och hyrrekrytering. Vi tillhandahåller även truckutbildning, traversutbildning och utbildning inom mätteknik/ritningsläsning. Vi är givetvis ett auktoriserat bemanningsföretag och har även en R-licens. Det innebär att vi är ett rekommenderat företag som aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom vår organisation.

Om företaget
Företaget som är en av Europas ledande ytbehandlare inom branscher med leveranser mot fordon, bygg och övrig verkstadsindustri finns på fem orter i Sverige och arbetar idag inom ett flertal olika processer med högsta kvalitet. Denna arbetsplats är beläget i Anderstorp behöver tillsätta personal till sin ytbehandlingsenhet från vecka 48.

Dina arbetsuppgifter
Ytbehandling innebär hänga upp och plocka av detaljer som ytbehandlas på en lacklina. De färdiga avplockade detaljerna ska packas enligt instruktion för leverans till kund eller efterbearbetning.

Din profil
Som ytbehandlare krävs det att du är snabb, smidig och stresstålig med en stor skopa samarbetsförmåga. Arbetet är förlagt dagtid. Urval sker löpande så ansök snarast.