Om oss
K-Bemanning är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän. Vi har bemannade kontor i Gislaved och Värnamo. K-Bemanning har över 17 års erfarenhet av bemanning, rekrytering och hyrrekrytering. Vi tillhandahåller även truckutbildning, traversutbildning och utbildning inom mätteknik/ritningsläsning. Vi är givetvis ett auktoriserat bemanningsföretag och har även en R-licens. Det innebär att vi är ett rekommenderat företag som aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom vår organisation.

Om företaget
Steelo är en av Sveriges främsta tillverkningspartners inom industrin. Företaget sitt huvudkontor och fabrik i Bredaryd, där de har en tekniskt avancerad maskinpark och kompetent personal som behärskar hela utvecklingsprocessen – från idé och design till produktion och montering. 25 anställda i dagsläget.

Dina arbetsuppgifter
Som maskinoperatör ska du kunna hantera löpande produktion, planering, deltagande i uppföljningar samt utfall. Huvudsakliga arbetsuppgiften är att vara runt automatiserade maskiner. I detta förekommer det bland annat kontrollmätning av produkter, ställa in verktyg, justering av maskiner samt packning av detaljerna. Maskinerna man kommer att arbeta med är stans, laser och bock.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet ifrån den tillverkande industrin. Det är självfallet meriterande om du arbetat som maskinoperatör inom metallindustri innan. För att lyckas i rollen som maskinoperatör/ställare ser vi gärna att du har ett tekniskt intresse, god samarbetsförmåga och är flexibel. Truckkort är ett krav. Detta är en hyrrekrytering i samarbete med K-Bemanning AB. Urvalet sker löpande så skicka din ansökan snarast.