Om oss
K-Bemanning är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän. Vi har bemannade kontor i Gislaved och Värnamo. K-Bemanning har över 17 års erfarenhet av bemanning, rekrytering och hyrrekrytering. Vi tillhandahåller även truckutbildning, traversutbildning och utbildning inom mätteknik/ritningsläsning. Vi är givetvis ett auktoriserat bemanningsföretag och har även en R-licens. Det innebär att vi är ett rekommenderat företag som aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom vår organisation.

Om företaget
Vår kund arbetar med skärande bearbetning, rörbearbetning, svetsning, gjutgods och smide. Ett helhetsgrepp som håller hög tekniknivå, materialkunskap både produktionstekniskt och kostnadsmässigt samt flexibilitet.

Dina arbetsuppgifter
Som lagermedarbetare hos vår kund strax utanför Värnamo kommer du få va delaktig i vardagssysslorna på lager och/eller godsmottagning så som registrera lagerhållning, orderplock, framplock av material till produktionen, emballering och packning.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och gärna erfarenhet av Monitor eller liknande affärssystem.
In och utleveranser sker löpande dagligen. Arbetet är förlagt dagtid.


Din profil
För att passa in i gänget på lagret bör du ha god truckvana, glatt humör och vara stresstålig.
Gärna erfarenhet av Monitor eller liknande affärssystem.
Tjänsten är en hyrrekrytering vilket innebär inhyrning som leder till fast tjänst på företaget om allt klickar.

Urval sker löpande så ansök snarast