Om oss
K-Bemanning är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän. Vi har bemannade kontor i Gislaved och Värnamo. K-Bemanning har över 17 års erfarenhet av bemanning, rekrytering och hyrrekrytering. Vi tillhandahåller även truckutbildning, traversutbildning och utbildning inom mätteknik/ritningsläsning. Vi är givetvis ett auktoriserat bemanningsföretag och har även en R-licens. Det innebär att vi är ett rekommenderat företag som aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom vår organisation.

Om företaget
Steelo är en av Sveriges främsta tillverkningspartners inom industrin. Har sitt huvudkontor och fabrik i Bredaryd, där de har en tekniskt avancerad maskinpark och kompetent personal som behärskar hela utvecklingsprocessen – från idé och design till produktion och montering. 25 anställda i dagsläget.

Dina arbetsuppgifter
Huvudsaklig arbetsuppgift är att på ett effektivt sätt hantera lackeringen i den dagliga tillverkningen. Du genomför löpande kontroller av lackresultat samt studera avvikelser som kan komma att ske i lacklinjen. Det kommer också förekomma arbetsuppgifter inom montering och packning.

Din profil
Vi söker dig som har öga för detaljer och avvikelser enligt processens ritning och utfall. Du bör va kvicktänkt och flexibel och ha en vilja att lära. Arbetet är förlagt på skiftgång, förmiddag och eftermiddag varannan vecka. Truckkort är ett måste. Tjänsten är en hyrrekrytering i samarbete med K-Bemanning Urval sker löpande så ansök snarast.