Om oss
K-Bemanning är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän. Vi har bemannade kontor i Gislaved, Värnamo och Jönköping. K-Bemanning har nästan 20 års erfarenhet av bemanning, rekrytering och hyrrekrytering. Vi tillhandahåller även truckutbildning, traversutbildning och utbildning inom mätteknik/ritningsläsning. Vi är givetvis ett auktoriserat bemanningsföretag och har även en R-licens. Det innebär att vi är ett rekommenderat företag som aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom vår organisation

Om företaget
Primo är en ledande och dedikerad specialist inom extrudering av plastprofiler med två produktionsenheter i Sverige, Limmared och Dalstorp och med huvudkontor i Köpenhamn. Primo-gruppen finns på 12 platser i 8 olika länder i norra Europa och har idag mer än 1000 anställda varav 110 i Sverige. Idag utvecklar och producerar Primo extruderade profiler för medicinsk industri, transport, bygge, offshore, energi, vitvaror, kraft och belysning och en rad andra branscher. Hållbarhet är ett nyckelord för Primo. Ett nytt hållbarshetsprogram har tagits fram som går under namnet Future Fit och som är ett ramverk för framtidens hållbarhetsutmaningar. Primo är inne i en tillväxtfas och för att hålla samman alla bolag i gruppen är det viktigt med företagets identitet. Primos värdegrund CORE leder oss i vårt arbete, Care - Open-minded – Reliable - Execute . Läs mer om Primo på: https://se.primo.com/

Dina arbetsuppgifter
Som kvalitets- och miljöingenjör på Primo kommer du att i huvudsak arbeta med:

Kvalitetsplanering.
Omgivning och miljö.
Riskanalyser.
Avvikelsehantering.
Internrevisioner.

Miljöbiten är en viktig del i arbetet där du kommer vara drivande i frågorna kring kemikaliehantering och arbetsmiljö. Miljöarbetet sker bla i iChemistry som är en molnbaserad kemikaliehanteringslösning för användare av kemiska produkter. Du blir en viktig kugge i riskbedömningar/analyser och administrationen av farligt avfall. Du planerar och leder interna revisioner och riskanalyser.
I kvalitetsarbetet ingår du i ett team på tre personer där ni samarbetar kring utfallsprover, sammanställning av PPAP och kontroll- och packinstruktioner. Övriga sysslor kan vara utredningar av reklamerat material, administrering av mätdon och tolkar och delaktig i kalibreringar både internt och externt. Affärssystemet du kommer arbeta i är IFS dessutom sker registreringar i det internationella materialdatasystemet IMDS. Som kvalitets- och miljöingenjör är du stationerad i Limmared men du har även ett ansvar för produktionsenheten i Dalstorp.

Din profil
Har du en förkärlek för kvalité, miljö och kommunikation? Då finns det goda förutsättningar för dig att trivas på Primo. Vi söker dig som har arbetet några år med kvalité och miljö och som har någon form av utbildning inom kemikaliehantering. Har du jobbat med internrevisioner inom ISO 14000 och IATF är det meriterande. Branschvana inom plast är inte ett krav. Som person är du analytisk, strukturerad och du har en kommunikativ sida. Du klarar av att både jobba enskilt och driva egna projekt men även tillsammans med andra i ett team. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav liksom b-körkort. På Primo kommer du till ett företag som är inne i en spännande och expansiv fas där du blir en viktig del i teamet.

I den här rekryteringen samarbetar vi med K-Bemanning. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan.

Välkommen in med din ansökan!