Om oss
K-Bemanning är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän. Vi har bemannade kontor i Gislaved, Värnamo och Jönköping. K-Bemanning har över 15 års erfarenhet av bemanning, rekrytering och hyrrekrytering. Vi tillhandahåller även truck-, travers- och liftutbildning. Vi har även utbildning inom mätteknik/ritningsläsning. Vi är givetvis ett auktoriserat bemanningsföretag och har även en R-licens. Det innebär att vi är ett rekommenderat företag som aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom sin organisation.

Om företaget
Ett tillverkande familjeföretag med fabrik och huvudkontor i Gislaveds kommun som sedan starten 1947 har genomgått en kraftig expansion. Även om företaget blivit större har vi samma målsättning som tidigare - att vara flexibla och ge samma service till alla våra kunder, stora som små.

Vi har en betydande plåtbearbetning och legoproduktion. I de senare ingår bl a laserskärning, robotsvetsning, bockning och skärande bearbetning i moderna maskiner.

Dina arbetsuppgifter
Vår kunds maskinpark består av moderna styrda maskiner och det förekommer serier från 1- 1000 st.

Arbetet är förlagt dagtid

Körkort och truckkort är ett krav.

Din profil
Vi söker en erfaren kantpressare för kunds räkning som är beläget i
Gislaveds Kommun. Det är viktigt att du har bra kunskaper i ritningsläsning
samt behärskar svenska språket obehindrat.
Det är meriterande om du tidigare själv ställt kantpressar.
Du bör ha god fysik eftersom det förekommer en del lyft.

Urval sker löpande så ansök snarast.