Om oss

K-Bemanning är ett lokalt auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän. Vi har bemannade kontor i Gislaved, Värnamo och Jönköping.

Om företaget
Kundföretaget grundades 2010 för att ge sina kunder möjlighet att få modul- och systemmonterade produkter. Företaget är beläget i Vaggeryd och erbjuder allt från enklare montering till stora, tunga och komplexa projekt. Monteringen består av moduler och system innehållande; mekanik, hydraulik, el samt vacuum.

Dina arbetsuppgifter
Vår kund behöver stärka upp med engagerade och erfarna montörer för modul- och systemmonterade produkter. I rollen får du chansen att arbeta med mekanik samt hydraulik- och elmontering.
På plats möter du ett sammansvetsat team där man hjälper och stöttar varandra.
Arbetstiden är förlagd 06:30-16:00, fredagar 06:30-13:00.
Tjänsten är en hyrrekrytering där intentionen är att man som konsult över tid blir anställd direkt hos kundföretaget.

Din profil
Vi värderar personlig lämplighet högt men vi ser att du drivs av att leverera högsta kvalitet. Du är inte rädd för att hugga i och hjälper gärna till där det behövs.  Du är samarbetsvillig och trivs med att jobba arbeta i team. 
Som person är du engagerad, samarbetsvillig, kvalitetsmedveten och målinriktad. Arbetet är till viss del fysiskt krävande varför du behöver vara fysiskt stark.

Vi söker dig som:
Har god samarbetsförmåga.
Har en positiv inställning och trivs med att lära dig nya saker.
Gillar att prestera och drivs av ett bra resultat.
Behärskar svenska flytande i tal och skrift.

Skicka in din ansökan omgående, urvalet sker löpande.