Om oss
K-Bemanning är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän. Vi har bemannade kontor i Gislaved och Värnamo. K-Bemanning har över 19 års erfarenhet av bemanning, rekrytering och hyrrekrytering. Vi tillhandahåller även truckutbildning, traversutbildning och utbildning inom mätteknik/ritningsläsning. Vi är givetvis ett auktoriserat bemanningsföretag och har även en R-licens. Det innebär att vi är ett rekommenderat företag som aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom vår organisation.

Om företaget
Företaget är beläget i Vaggeryd som ligger 30minuter från Värnamo och Jönköping.

I över 70 år har företaget arbetat efter en cirkulär affärsmodell där det erbjuds textil- och hygienlösningar åt hotell, restauranger, vårdgivare, industrier och fastighetsägare. De hyr ut, hämtar, tvättar och lagrar – om och om igen.


Dina arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår bland annat insortering av gods, tvättservice, vikning, packning samt utleverans av gods. Rotation mellan olika stationer förekommer för att skapa utveckling och förståelse för hela processen.

Din profil
Vill du jobba inom produktion/tvätteriverksamhet? Trivs du i en ren och fräsch miljö? Då kan vi ha jobbet för dig! Nu söker vi personal för arbete hos vår kund i Vaggeryd med start omgående! Du kommer att arbeta med ett härligt team som jobbar mot tydliga mål för att nå kundernas förväntningar.
Vi letar efter dig som är en lagspelare som inte är rädd för att hugga.

Din profil
Vill du jobba inom produktion/tvätteriverksamhet? Trivs du i en ren och fräsch miljö? Då kan vi ha jobbet för dig! Nu söker vi personal som kan hoppa in och jobba extra för arbete hos vår kund i Vaggeryd med start omgående! Du kommer att arbeta med ett härligt team som jobbar mot tydliga mål för att nå kundernas förväntningar.
Vi letar efter dig som är en lagspelare som inte är rädd för att hugga.

Krav:
• Du är 18 år gammal.
• Du behärskar svenska flytande.

Vidare så kommer du att få relevant utbildning för att lära dig arbetsuppgifterna. Vi värdesätter personligt engagemang, ansvarskänsla och viljan att göra ett bra jobb!

Arbetstiden förlagd måndag till fredag 07:00-16:00. Start omgående.
Har du frågor kring tjänsten eller vill presentera dig närmare är du välkommen att kontakta Amanda Andersson på amanda@k-bemanning.se alternativt via telefon 072-508 08 04. Urvalet kommer ske löpande under ansökningstiden.