Om oss
K-Bemanning är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän. Vi har bemannade kontor i Gislaved och Värnamo. K-Bemanning har över 17 års erfarenhet av bemanning, rekrytering och hyrrekrytering. Vi tillhandahåller även truckutbildning och utbildning inom mätteknik/ritningsläsning. Vi är givetvis ett auktoriserat bemanningsföretag och har även en R-licens. Det innebär att vi är ett rekommenderat företag som aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom sin organisation.

Om företaget
Grimsås åkeri är ett familjeföretag med anor från 1930-talet. Vi är ett team som tänker modernt när det gäller såväl fordon som personal. När det gäller miljön tänker vi på att ha rationella transporter. Grimsås åkeri ingår tillsammans med fem företag i Hållbara åkerier som samarbetar i frågor kring miljö, trafiksäkerhet och arbetsmiljö och är sedan 2001 certifierade enligt ISO 14001 av Sveriges Åkeriföretag. Grimsås åkeri är även ett medlemsföretag i Lastbilscentralen i Svenljunga. Vi omsätter omkring 25 MKR och har idag 15 anställda.

Dina arbetsuppgifter
- Administrativa uppgifter, ekonomirapporter, analyser m.m. - Löner - Personalfrågor - Bokföring - Växel

Din profil
Vi söker dig som jobbat några år med ekonomi och löner och som vill ha en ny utmaning. På Grimsås åkeri som är ett litet företag får du möjlighet att bredda ditt arbetsinnehåll med personal- och it-frågor. Du bör ha någon form av ekonomiutbildning i grunden. Har du erfarenhet av transportbranschen är det meriterande. I den här tjänsten är det bra om du har intresse av personallhantering och arbetsrättsfrågor. Du är en van dataanvändare och har du även intresse finns möjligheten att påverka företagets it-utveckling. Som person trivs du med ett varierande arbetsinnehåll och har ett eget driv. Du gillar att jobba både i team och på egen hand. Svenska i tal och skrift är ett krav. Välkommen in med din ansökan!